20 de maig 2011

Lleida calling?

Espero que no diguin que us incito a res, però passant per Ricard Vinyes, pensant en el que passa a Barcelona i Madrid, i després de sentir els alcaldables de la nostra ciutat, m'ha vingut al cap una cançó.
Té més de trenta anys, però no el que diu. El que diu en té més, molts més.


Videos tu.tv

Què us sembla el que està passant en tantes places? Tenen raó, o motius? Heu pensat mai seriosament en el futur, el vostre futur?
Vaaa, digueu-me algo que estic tancat a casa amb febre.

12 comentaris:

  1. yo llebo dicendo que se va a armar desde que empeze el trabajo de reserca en febrero y empece a investigar lo de los conflictos... pero por fin a pasado y que quieres que te diga estoy de acuerdo pero ahora tendre muchisimo mas trabajo esero que valga lapena eso si!!!
    si se consigue un cambio valdra la pena!!!

    ResponElimina
  2. :O! profe recuperat aviat eh! k faran sense tu els nens petits? jajaaj :)
    PAVLO

    ResponElimina
  3. Estuve la tarde con los "indignados" de la plaza Ricard Vinyes la tarde del "desalojo" de los mossos. ¿Qué decir? Deplorable, increíble. Que tengamos que vivir en un gobierno en el que (se supone) el pueblo tiene que decidir, aquí nadie tiene ni voz ni voto.

    Eso sí, lo que digan ellos, nosotros o cualquiera, a los políticos no les servirá de nada... No digo que todos sean iguales, pero al fin y al cabo España irá de mal en peor, gobierne quien gobierne...

    Dejo un par de links que me parecen, vale la pena leer

    Artur Mas pidiendo que la juventud se sacrifique (una joyita): http://www.abc.es/agencias/noticia.asp?noticia=770174

    Y Españistán: http://www.youtube.com/watch?v=WcbKHPBL5G8

    No sé qué depara el futuro, pero yo creo que si no nos ponemos las pilas... nada bueno ._.

    ResponElimina
  4. profe! ostres quant de temps sense passar-me per aquí! M'hauràs de disculpar, però aquest últim mes de classe ha sigut esgotador... però bé, ara per fi tinc més rato lliure, que ahir ja vam acabar les classes i ens van donar les notes i tot aprobat i molt bé!
    I bueno ara aquest estiu estarè un mes de gratis a la Caselles que fem una cosa que es diu Estada a la empresa, que consisteix en estar un mes de pràctiques (sense cobrar) en alguna empresa que tingui alguna relació amb el que volem estudiar posteriorment del batxillerat, i se't convalida una assignatura variable de 2n!
    Per cert, encara tenim pendent una quedada tots amb tu profe, a veure quan trobes un buit a la teva ocupadíssima agenda (Messi crakòvia: agenda, què és això? xD) i quedem una tarda i parlem de tot i més! :)
    En relació amb lo que has dit de lo del moviment 15-m, òbviament que hi estic a favor i he anat diversos dies a la plaça Ricard Vinyes a donar-los el meu suport, perquè estic totalment a favor i crec que és necessari el canvi!! A més crec que és vergonyosa l'actuació tant de la policia com dels polítics que els manipulen i es queden a la barrera a mirar com peguen a la gent innocent! i per no dir lo de fa 3 dies, que van infiltrar policia de paisà per a fer aldarulls i tenir una excusa per a pegar als manifestants i embrutar així la bona imatge que hem de tenir tots els implicats en aquest moviment pacifista!! Aquí et deixo un vídeo (aquest vídeo a moltes cadenes de televisió com TV3 no el van mostrar... heus aquí un exemple més de la censura existent en aquest xiste que porta com a nom democràcia..):

    http://www.youtube.com/watch?v=zuOAXI7OWEc&feature=player_embedded

    I bé, demà com ja sabràs, està convocada una altra manifestació, la que ja porta com a nom 19J, i hi anirè claríssimament perquè em sembla que és la hora d'actuar! demà es veurà un bonic panorama per tot Espanya! a Madrid per exemple, es calcula que el nombre de manifestants estarà en 54.000 manifestants aproximadament! :D
    Espero veure't per allí demà o un altre dia profe, i tu què en penses sobre tot aquest moviment? hi estàs a favor oi? Jo crec que és un fet que ens representa a tots i cadascun de nosaltres de la població, perquè tothom té un futur independement de la seva edat, no només els joves, perquè els adults o padrins el tenen indirectament pels seus fills o nets... en fi.
    Espero que tot vagi de conya i que els nens hagin fen bondat al llarg de tot el curs... els "nens" d'aquí no t'oblidem, que consti! ;)

    Joel.

    ResponElimina
  5. Mi turno, yo tambien estube en la manifesacion (de verdad os sorprende?) y vi al señor joel xD fue casi casi como ir a misa ahora sientate ahora lebantate x estubo muy bien aunque gritar delante un edificio donde no hay nadie porque era domingo no lo acabe de entender(yo soy de la opinion que para que te escuchen tiene que haber alguien)y ahora me toca decir lo que hare este verano muajajaja ya podeis temblar bueno para empezar voy este fin de semana a sant boi a un encuentro de dinamizadores... el fin de semana que viene iria al filo de jade (un torneo nacional de softcombat muy importante) pero no puedo porque para apuntarte has de ser mayor de edad :( malditos cabrones freakys si tienes talento que importa la edad :( (como yo tambien soy cabrona y freaky se lo hare pagar a los de mi equipo de jugger)aparte de eso no tengo ningun plan exepto entrenar jugar a jugger entrenar, pasarmelo bien y poca cosa mas (creo a menos que me llamen para trabajar)y vosotros que haréis este verano?

    ResponElimina
  6. hacer TDR, leer mucho, 1 mes de prácticas en la Caselles (de gratis) y... dormir mientras escribo versos voladores!

    Joel

    ResponElimina
  7. los días 28 y 29 de junio habrá vaga general en Grecia...

    ResponElimina
  8. on ets profe? fes senyals de fum si veus el nostre campament color estiu! xD

    Joel.

    ResponElimina
  9. Profe? Ahir vaig tornar de Getafe. Si et fessis un fattbutt (o facebook pels amics) podries veure els vídeos inèdits.

    http://www.youtube.com/watch?v=Npuz_MBmqAo&feature=mfu_in_order&list=UL

    Dance of Death, de Iron Maiden ,que van estar ESPECTACULARS! El Bruce va desmentir aquells rumors que sempre van dien que es separen xDD I Twisted Sister, ai, Dio mio! Una passada! Dee Snider es un showman increiible!

    En el mateix canal de llutuf que t'he passat estan els videos. Es el canal de l'Oriol :)

    Un besssso a tóelmundo!

    ResponElimina
  10. sam siento desilusionarte pero el profe no da señales de vida desde mayo.. aunque a mi me han llegado señales (x mis amigos marcianos) que nos esta espiando desde una plataforma en la septima luna de jupiter, pero no le debe ir bien el transmisor o algo y no nos llegan los mensages

    ResponElimina
  11. ayer leí en el diario que el profe se ha ido a Estados Unidos y se olvidó de poner el portátil en la maleta... xD

    ResponElimina
  12. que va a ido al polo norte a demostrar la teoria de la tierra hueca o como sellame esa teoria k cree k en el polo norte y en el sur hay un abujero k conduce al interior de la tierra donde hay un mundo con un sol dferente....

    ResponElimina