09 de setembre 2010

Sóc viu!!

Holaaaaaa, als que hi sou...
Com enyoraré les converses que tenia amb vosaltres, per molt tontes que fóssin.
En fi, aniré passant, per si em dieu algo, però obriré un bloc nou per a les cançonetes de les escoles per on vagi passant, una mica més infantil.
Us deixo algunes de les cançons que no posaré al bloc nou:







Així de bonico és el meu futur :)

15 comentaris:

  1. I vosaltres, Rosa, Ana i Joel, per on sou?

    Samantha, vigila per on vas, que de Kiss et pots acostar perillosament a:

    http://www.youtube.com/watch?v=ZfMrbIzd69Q&feature=fvst

    D'uns a l'altre hi va un passet, al loro!
    I això del pèl roig, molt escandalós? o normalet tirant al taronja-fucsia?

    ResponElimina
  2. pues yo sigo con el joel en el mismo insti y en la misma clase como desde hace 13 años xD y por cierto nos estas llamando tontos? bueno no muy intelectuales...? pero tengo unas asignaturas muy raras va enserio (y algun profesor que otro mas raro aun) xD
    PD : miralo por el lado bueno si son pequeños no te tendras que romper tanto la cabeza como con nosotros xD

    ResponElimina
  3. profee!!! puees yo estoy en el Ronda.. me gustaba mas el ambiente del maria rubies..pero mira...es lo que hay.. y nosotros eramos buena gente y estudiavamos eeh! :D
    bueno..ya me ire pasando por aqui.
    Adioooos! :D


    Ana Sanuy

    ResponElimina
  4. bueno profe, fent batxillerat estem!
    jajaja, de moment no massa deures en excès, però sí un bon llistat de llibres per llegir com "Tirant lo Blanc" o "Nada", vamos lo millor que hi ha per quan no saps què fer, xD També funcionem a base de molts apunts i tot el rotllo, però bueno suposo que és un xip diferent, res més complicat que això. Per cert aquest any farè anglès a l'EOI (ho dic com a informació extre per si t'interessa profe, jejej ^^). I bueno doncs és una llàstima que no continuiïs al nostre insti, però bueno mirat des de un altre punt de vista me'n alegro per la teva nova feina, que al menys en tens!! i bé que la faràs n'estic segur profe! :)
    cúida't i ja anirè escribint quan tingui estones lliures i me'n enrecordi! jeje

    ResponElimina
  5. profee! en principioo el concierto es el dia 9 de Octubre en la casa de aragon entrada a todo el publico. El concierto se llama De pelicula, y estan las BSO de la vida es bella, when ginny kissed harry, etc.
    La hora ya la dire..que no me acuerdo ahora...y es entrada a todo el publico. :D

    Ya esta!
    Ana Sanuy

    ResponElimina
  6. Per si algú shi fixa, he esborrat alguna cosa de les que deia al principi del missatge. Resulta que algun dels nous pupilos ha descobert aquest bloc, i millor trec alguna cosa, no fos cas que algú s'ofengui.

    Ana, a veure si podem venir.

    Joel, el Tirant te l'has de prendre amb calma. No és farragós, però tampoc és dels que enganxen, la veritat. I la nada de la Laforet és un dels que tinc pendents. L'autora és un misteri amb potes, i això me crida l'atenció.

    ResponElimina
  7. xD gracias por el consejo... ahora tendre que mirar xk es un misterio pero mola ana no podre ir tengo la boda de mi hermano ese dia xD

    ResponElimina
  8. :O !! se casa tu hermano??? qual??.. xdd
    Anaa

    ResponElimina
  9. Profe! Perdó per no contestar... xDDD La veritat és que no crec que acabi aixi xDDD El roig és escandalós, encara que ara mateix el tinc d'un color marro-pastanaga (no sé si ho entens xD), pero d'aqui un parell de setmanes em vaig la decoloració de nou.

    Espero que et vagi molt bé als colegis de primària... Qui volgués tornar-hi *O* xDDD

    Aquest Nadal m'esperen molt concerts :D Skid Row a Itàlia i potser me'n vai a Alice Cooper, tot i que no és segur, perquè cau en dimecres i... buff, anar i tornar de dimecres a dijous desde barna em fa molt pal :I A més he estat mirant un tal "Glamfest" que es farà al febrer de 2011 i potser també m'hi passo... :)

    Per aquí et trobem a faltar! Com que ara faig 3er no faig música (d'optatives vaig triar Cultura Clàssica en comptes de percussió, alló que sóc de lletres i tal... xD) No sé, per ara em sembla bastant fàcil :)


    I per cert, a tots els altres, coneixeu l'ascodevida? Es un web bastant guay xDD us la deixo a veure qué us sembla;)

    http://ascodevida.com/

    ResponElimina
  10. Profeee! se te trobe a faltaar :( aiixo del batxillerat es mol estresantt... tots els diees s'ha de fer deures, ens toca llegir 12 llibres de lectura... pffff. i despres diuen qe els estudiants vivim bé! bueeno i qe com et va toot? a quin instituut estas ara?¿ ens vindras a veure algun diia?¿


    Melanie

    ResponElimina
  11. profeee!! ya se la hora y el dia seguro!
    SÁBADO, 9 DE OCTUBRE A LAS 19 H en la casa de aragón. (paseo de Ronda o C/ Unión.) puede ir quien quieraa! :D
    Ana

    ResponElimina
  12. Ui quanta gent. Demà us dic algo, que tinc pressa. Sergi, torna'm a escriure sense la parauleta del final, que com ho vegi algun pare dels que tinc ara em buscaràs la ruina (i et diré algun grupillo nou)

    ResponElimina
  13. olaaa profe! ke tal???
    fa temps ke no me pasava pel teu blog:(
    on estas ara??
    esq mai et beig a linsti:(
    bueno dw profe espero k ens beiem

    PAVLO 2nC-3rD

    ResponElimina
  14. profeee!! que esta tarde ya!! :)
    que vendras??
    Ana

    ResponElimina